lauantai 10. maaliskuuta 2012

Yläkerran pappa




Kotimme ullakolla elelee alivuokraloisena Herra Garrobo. Hän on vanha, lihava lisko.

Useimmiten vanhaherra ei tuota mitään melua, hän lepäilee ja lueskelee sängyssään ruokailutilan nurkassa ja hänen läsnäolonsa muistaakin vain hänen noustessaan sängystä ja köpötellessään kynnet rapisten vessaan tai vesilasia täyttämään keittiön nurkkaan.

Oikein aurinkoisina päivinä hän kapuaa alas asunnostaan pihalle aurinkoa ottamaan. Ripustimme meille riippumaton pihalle, ja kerran kun olin sinne menossa, vilahti Herra G. puhuun nopeasti. Vain riippukeinu keinui tuulessa, vieressään puoliksi poltettu sikari ja piña colada lasi. No, eihän tuo haittaa, kunhan hän vain muistaa kunnioittaa sitä, että meillä on riippumattoon etuoikeus.

Vanhusta taitaa hieman vaivata se, että Robin kutsuu häntä gekoksi. Mutta eihän toinen tahallaan sitä tee, vaan tietämättömyyttään. Robin kyllä ystävällisesti kutsuu papparaista meille kylään, espanjaksi ihan "Venii!", mutta ainakaan vielä hän ei (tietääksemme)ole ottanut kutsua vastaan.

Taitaa olla parempi jättää seuraavat kuvat näyttämättä hänelle(tätä kaveria muuten maistettiinkin, ja ihan maukasta oli. Yojhanna teki vapaaehtoisjenkkipojille myös voileivät Garrobo-täytteellä).


Toim.huom. Haastateltavan nimi muutettu. Kuvien henkilöt eivät liity tapaukseen.

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hih ihana! :) ..paitsi noi viimeiset kuvat, huiiih!

Laura kirjoitti...

Voi apua! :D hmm hmm, kivat on naapurit teillä!

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi sä oot hauska :o)!!!!!!!! SIkaria poltteleva gekko, kaikkea vielä ;)
Maria