keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Jaaa oikeeaa vastaaausss ooon..... Känädä

Oikea kysymys otsikon vastaukseen on: "Minne meidän perheemme suuntaa seuraavaksi?"

Kanadaan siis. Eilen ja tänään ostimme liput, ja matka on jo ensi viikon perjantaina. Ja syynä on enimmäkseen ihan rehellinen loma. Toisena lisäsyynä on dts:n promoaminen, ja Kimmon sanoin tarkoituksena olisi saada "vähintään 1 opiskelija kummastakin suomalaisseurakunnasta, jossa käymme".

Ensiksi lennämme Pekan, Neean ja Linnea-tyttösen luoksi Thunder Bayhin, ja sieltä Vancouveriin Miikan, Marjan, Nooan ja Jooelin luokse. On tosi innostavaa päästä tapaamaan heitä pitkästä aikaa, ja samalla vaan lepäämään ja lataamaan akkuja kesän tiimiaikaa ja syksyn dts:ää varten.

Tiesimme jo pitkään, ettemme vielä tänä kesänä tule Suomeen ja Ruotsiin(vaan vasta ensi vuonna), ja Kanadan matka alkoi houkutella mielessä. Kuitenkin kaikki auto-ongelmat ja muut rahareiät saivat jo mielemme lannistumaan, ettei se taida nyt onnistuakaan. Sitten kuitenkin saimme kuulla isommasta lahjoituksesta, joka meille oli tulossa vähän erikoisen syyn takia. Vielä rukoilimme, että onko oikein käyttää sitä nyt lomaan, vaikka rahaa voisi syytää niin moneen muuhunkin asiaan, mutta koimme kuitenkin, että nyt oli aika lähteä tälle matkalle.

Jo toissapäivänä yritimme ostaa lippuja- ja kun tiukalla budjetilla ollaan menossa, reittikin oli melkoinen tilkkutäkki: San José- Florida-Chicago(jossa yön yli hotellissa)-Duluth, josta Pekka olisi hakenut meidät autolla. No, nettisivu ei jostain syystä suostunut toimimaan monen yrityksen jälkeen, joten luovutimme ja menimme nukkumaan, ja päätimme ostaa ne seuraavana päivänä. Sanoin, että toivottavasti tähän oli joku syy, ettei saatu ostettua niitä vielä. Ja niinpä siihen taisikin olla syy, koska seuraavana päivänä Kimmo löysi suoran lennon Liberiasta(joka on meitä puolet lähempänä kuin San Jose)Minneapoliseen, josta joko Pekka meidät hakee tai sitten otamme bussin jonnekin lähemmäksi heitä. Matkan hinta oli jokseenkin täsmälleen sama tai jopa vähän halvempi! Olin niin helpottunut, ettei meidän tarvitsekaan lentää noin monta eri lentoa, koska se jos mikä on uuvuttavaa, varsinkin pirtsakan kaksivuotiaan kanssa!

On ihanaa päästä virkistymään, kirjaimellisesti, kun Kanadassa on vielä kevättalvi! Saamme kulkea siellä lainahöyhenissä, koska näissä meidän lämpötiloissa ei kannata juuri pitkähihaisia tai -lahkeisia omistaakaan :)

Ja tärkein syy matkaan tietenkin on se, että pääsemme kunnon saunaan! :) Täällä kävimme hotellissa saunassa, joka oli ehkä hikisesti yli 30 asteinen :P

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihanaa reissua teille!

Laura kirjoitti...

Tosi ihanaa, että pääsette tuulettumaan! Kivaa lomaa ja kaikkea hyvää <3

Kimmo, Laura, Robin ja Oliver Sarajärvi kirjoitti...

Kiitos plikat!!!